fbpx

05.Karmøy.inter

EasyLife er ikke et slankekurs. Men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Men vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi tar det forsiktig i starten for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo. Vi har egne gruppetreningstilbud for våre EasyLife deltakere om du ønsker å være med her.

EasyLife er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang. Du er med i en fast gruppe som møtes 24 ganger i tillegg til trening. Du får din egen EasyLife-bok som du kan bruke underveis. Alle får oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i aktivitet.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi og livsglede. Ønsker du mer informasjon er du velkommen til en uforpliktet prat, bestill time på tlf 95795420 eller på epost: Michel@tmkfitness.no